За четири изиграни мача на Мондиал 2022 бяха вкарани 14 гола. Очевидно, футболният спектакъл е налице и феновете не могат да се оплакват от резултатността досега.

Мондиал 2022, братята Азар, Аю, Ернандес и Уилямс и участието им на Световното първенство по футбол в Катар

Братята, които ще играят на Мондиал 2022

И кои братя ще играят за две различни страни

Едно обаче със сигурност липсва на тези, които са решили да отидат до Катар, за да гледат мачовете - бирата. Консумацията на алкохол на стадионите бе забранена от страната домакин, като тя е разрешена само в специалните зони за фенове.

Но и там има ограничения в количеството, което може да се изпие, а и цената също е доста висока. Поради тази причина въобще не им завиждаме, че гледат световното на живо. Но се оказва, че забраната за алкохол, наложена в последния момент все пак ще донесе неприятности.

Не толкова на самите фенове, които могат да изкарат и без бира, а на един от най-големите производители на бира. Според Marca, Budweiser има подписан договор с Катар на стойност 75 милиона евро, но в крайна сметка няма да може да продава продуктите си на Мондиала. E, освен безалкохолната си бира.

Загубите за Budweiser със сигурност ще са големи, а и количествата бира, предвидени за световното по футбол ще останат неизползвани. Ето от защо от компанията са решили да предприемат интересен ход. В профила си в Twitter Budweiser публикува снимка на огромно количество пакетирана и подготвена бира.

Мондиал 2022, Кристиано Роналдо, Лео Меси и секси половинките на футболистите

Секси половинките на Мондиал 2022

Не само футболът ще бъде привлекателен за гледане

Към нея поясняват, че страната, която успее да спечели Мондиал 2022, ще получи цялото количество бира. Иначе, отново според Marca, очакванията са Budweiser да съди FIFA, а може би и Катар за нарушаване на договорите.