Опитите на Хърватия да играе на финала на Световното първенство по футбол бяха осуетени, след като Аржентина успя да ги победи. Но най-голямата фенка на хърватския национален отбор - Ивана Нол, не спира да вярва, да подкрепя и да се гордее със своите съграждани.

"Понякога играем страхотно, понякога не толкова добре, понякога на полуфиналите имаме лош съдия, който дава дузпа за нищо и така губим шанса да вземем купата. Понякога сме подценени и тогава показваме пътя към дома на най-добрия отбор, това е футболът... Но най-важното е, че ние сме малка държава с голямо сърце и аз се гордея, че съм хърватка", написа красавицата в своя Instagram.

Освен безрезервната си любов към футболния отбор на страната ѝ, хърватският модел Ивана Нол споделя пред MailOnline, че е получила десетки предложения за брак.

26-годишният модел, който се радва на зашеметяващите 200 000 нови последователи в Instagram всеки ден, казва, че е шокирана, че някои фенове я смятат за "лека жена". Признава и че очевидно е успяла да привлече вниманието на някои футболисти.

Ивана Нол разказва, че дори е получила няколко закачливи и неприлични съобщения в профила си в Instagram, които са покани за "среща" от футболисти, играещи на Световното първенство в Катар. Е, разбира се, не споменава конкретни имена.

Но Ивана казва: "Аз само се забавлявам с всички. Предполагам, че хората ме харесват, защото изглеждам добре. Не се интересувам от срещи с никого тук. Целта ми е да накарам хората да се усмихват, това е всичко."

Ивана Нол, Мондиал 2022, Хърватия и моделът, за който всички говорят

Сексапилната фенка на Хърватия, която всички футболни фенове зяпат

Коя е Ивана Нол

Тя признава, че е била загрижена да не засегне катарците с оскъдните си тоалети в червено-белите цветове на националния отбор на Хърватия и се е притеснявала да не ѝ забранят да присъства на стадионите. За момента обаче катарците сякаш си "затварят очите" за сексапилните форми на Ивана, която без проблем присъства на всеки един мач, и то облечена доста похотливо.