След вчерашния първи полуфинал на Мондиал 2022 вече знаем, че Аржентина ще спори за трофея. Няма да се наложи да чакаме да разберем кой ще бъде опонентът им, защото още тази вечер някои измежду Франция и Мароко също ще отиде на финал.

Мондиал 2022, adidas, Al Hilm и новата топка, с която ще се играят пулуфиналите и финалът

С какво ще са различни полуфиналите и финалът на Мондиал 2022

Новата топка на Световното

Аржентинците не оставиха шансове на Хърватия, побеждавайки с три безответни гола, като Лео Меси отново бе в центъра на действията. Той не само вкара първия гол в мача, но и направи забележителен рейд, за да асистира и за третия.

Същинско шоу в стил Меси, бихме казали, но въпреки това на трибуните също бе доста интересно. Въпреки че играеше Аржентина, там бяха някои от най-големите легенди на бразилския футбол.

От профила на Роналдиньо в Twitter виждаме снимка, на която той е в компанията на Кафу, Роналдо, Дида и Роберто Карлош. И именно тази снимка предизвика сериозен интерес в социалните мрежи, пише Marca.

Както и едно видео, на което се вижда как Роналдиньо искренно се радва на втория гол на Аржентина във вратата на Хърватия, дело на Хулиан Алварез. Защото Бразилия и Аржентина може и да имат непримирима футболна вражда, но Роналдиньо и Меси много пъти са показвали, че са добри приятели и се уважават.