Може и да ни е трудно да го повярваме, но Мондиал 2022 е вече история. Това Световно ще се запомни с много неща, но най-вече с финала, който спираше дъха на феновете на няколко пъти.

Мондиал 2022, Wholesale Clearance UK, Англия и загубите, които компанията ще отчете заради тениски, посветени на националния отбор

Загубите, които една английска компания ще отчете заради Мондиал 2022

На това му се казва да сложиш рибата в тигана, докато тя още е в морето

В социалните мрежи мачът между Аржентина и Франция бе определян дори като най-добрият финал от години насам и наистина трудно можем да не се съгласим с подобно твърдение. В крайна сметка, аржентинците се оказаха с по-здрави нерви и умения при изпълнението на дузпи и грабнаха своята трета световна титла.

След мача обаче също се случваха много интересни неща. Едно от тях беше по време на награждаването, когато Емилиано Мартинес отново привлече всички погледи към себе си. Този път не със спасяванията си.

Вратарят на Аржентина получи Златната ръкавица за най-добър вратар, което смятаме, че беше напълно заслужено. Но малко след като наградата му бе връчена, Мартинес направи доста причудлив и дори вулгарен жест.

Не ясно какво точно е искал да изрази с тези си действия, но е факт, че повдигна доста въпросителни. И докато някои се смеят на действията на Емилиано Мартинес, то други ги осъждат и смятат за неприемливи.

Отново вратарят се оказа главно действащо лице и в съблекалнята след победата. Във видео, споделено от неговия съотборник Николас Отаменди в Instagram, виждаме как аржентинците празнуват в съблекалнята.

Насред песните се чува и вижда как Мартинес моли съотборниците си да замълчат за секунда за Килиан Мбапе. Нещо, което видимо приповдига настроението на всички.

Мондиал 2022, Сиалкот, Пакистан, футболните топки и къде се произвеждат по-голяма част от тях

Градът, в който се произвеждат 70% от футболните топки

Включително тези, използвани на Мондиал 2022

А другото, за което всички говорят след финала на Мондиал 2022, естествено бе снимката на Лео Меси с купата.