Финалът на световното първенство по футбол все още е обсъждана тема на всякъде по света, като в Аржентина сме сигурни, че празненствата няма да спрат скоро.

Мондиал 2022, Лео Меси, спечелването на световното по футбол и с какво бе облечен по време на награждаването

С какво бе облечен Лео Меси, когато вдигна купата

Има си добро обяснение

Все още очакваме да разберем колко точно хора в световен мащаб са станали свидетели на финала и дали именно той ще бъде най-гледаният в историята. Междувременно разбираме, че мачът между Аржентина и Франция наистина е заинтригувал страшно много хора.

В днешно време може и да гледаме мачовете по телевизията, но всичко, което ни интересува, намираме в интернет. А по време на подобен интригуващ мач определено има какво да се търси в най-голямата търсачка.

Снимка 599920

Източник: GettyImages

Изпълнителният директор на Google - Сундар Пичай, обяви нещо много интересно в профила си в Twitter. Той написа, че по време на финала в неделя търсенето в Google е отбелязало най-високия трафик за последните 25 години.

Мондиал 2022, Сиалкот, Пакистан, футболните топки и къде се произвеждат по-голяма част от тях

Градът, в който се произвеждат 70% от футболните топки

Включително тези, използвани на Мондиал 2022

Пичай не уточнява какво са търсели най-много хората по време на финала, но допълва, че според него сякаш целият свят е търсел едно и също нещо. И то е било свързано с финала на Мондиал 2022.