За първи път ни се случва емоциите от Световното първенство по футбол все още да не са ни пуснали, а да се налага да се справяме и с тези около наближаващата Коледа.

Мондиал 2022, Google Search, Сундар Пичай и новината за високия трафик по време на финала

Финалът на Мондиал 2022 превъртя и Google

Целият свят се е вълнувал от едно нещо

Необичайното време за провеждане на Мондиал 2022 обаче не се оказа толкова голям минус, колкото доста хора си мислеха, че ще е преди началото му. В крайна сметка, това дори може да се окаже най-доброто световно от доста години насам.

Но въпреки че от финала изминаха вече няколко дни, всички продължават да говорят за нещо, което им е направило силно впечатление след награждаването. А именно агресивните действия на известния готвач Salt Bae.

Нусрет Гьокче, както е истинското му име, не само че изгледа финала на Мондиал 2022 на живо от трибуните, но след това имаше възможността да слезе на терена, за да се радва с победителите. По принцип в това няма нищо лошо, но в социалните мрежи се появиха доста видеа, на които се вижда как Salt Bae доста настойчиво дърпа купата от ръцете на аржентинските футболисти, за да снима с нея.

И като цяло много фенове не разбират защо на готвачът изобщо му е било позволено да слезе на терена по време на празненствата. След случилото се от официалния акаунт на футболния турнир U.S. Open Cup решиха къде на шега, къде не, да напишат в Twitter, че забраняват на Salt Bae да присъства на финала на купата през 2023 г.

И ако това е до някаква степен в кръга на шегата, то от FIFA са взели въпроса доста сериозно под внимание, като стана ясно, че ще проведат вътрешно разследване, за да разберат как и защо на готвачът му е било позволен такъв достъп, пише Goal.com.

Мондиал 2022, Антонела Рокузо, Аугустина Гандолфо и секси половинките на аржентинците

Секси половинките на аржентинците от Мондиал 2022

Когато любовта не познава граници

Но в същото време в социалните мрежи се споделя едно видео от началото на 2021 г., в което се вижда как президентът на FIFA Джани Инфантино вечеря в ресторанта на Salt Bae в Дубай.