На футболните фенове може и да не им се вярва, но му се вижда краят на Мондиал 2022. Останаха едва два мача, които трябва да бъдат изиграни, за да разберем пълната картинка.

Мондиал 2022, Роналдиньо, Лео Меси и снимката от мача между Аржентина и Хърватия, за която всичко говорят

За какво говорят всички след мача между Аржентина и Хърватия

Приятелството е по-силно от футболните пристрастия

И съвсем разбираемо е по-вълнуващ да бъде финалът между Аржентина и Франция. Не само защото се очаква да бъде много интересно, но и защото това по всяка вероятност ще се окаже последният мач на Световно първенство за един от най-великите футболисти - Лео Меси.

Но докато французи и аржентинци се подготвят за големия сблъсък, една английска компания си ближе раните и търпи загуби. От Goal.com разбираме, че компанията на име Wholesale Clearance UK е била толкова убедена, че Англия ще спечели Мондиал 2022, че са вложили пари, за да закупят специални тениски.

Снимка 599519

Източник: Wholesale Clearance UK

На тях пише, че Англия е носител на купата и че купата най-сетне се завръща у дома. Е, нито едно от тези твърдения не е вярно. И няма как да бъде вярно, защото англичаните отпаднаха още на четвъртфиналната фаза. Така в момента Wholesale Clearance UK не могат да продадат всички 18 000 тениски за желаната от тях цена - 29.99 паунда.

Мондиал 2022, adidas, Al Hilm и новата топка, с която ще се играят пулуфиналите и финалът

С какво ще са различни полуфиналите и финалът на Мондиал 2022

Новата топка на Световното

И за да избегнат 100% загуба от тази немалка инвестиция, от компанията са решили да намалят тениските на 9.99 паунда. Според ITV News, за да повишат шансовете за продажба, са решили да посветят несполучливите тениски на женския национален отбор по футбол на страната, който през лятото стана Европейски шампион.