Това Световно определено си заслужава гледането, защото изненадите и обратите са почти постоянни. Което няма как да не радва всеки футболен фен.

Мондиал 2022, Кристиано Роналдо, Португалия срещу Швейцария и как футболистът открадна шоуто

Снимката от Мондиал 2022, за която всички говорят

Когато Кристиано Роналдо открадне шоуто... като резерва

Но тези обрати и изненади могат да се окажат нож с две остриета, когато човек залага на крайния изход. Но от правилната страна на острието се е оказал един учител, който благодарение на националния отбор на Мароко вече е милионер.

Според Action Network, учител по войлебол от Ню Йорк е решил да заложи пари на това Мароко да отстранят Испания. Нещо, което преди мача беше по-скоро в сферата на смелите мечти. Но след мача се оказа реалност, защото мароканците успяха да надвият над испанците след дузпи.

А по-щастлив човек от въпросния учител едва ли има, защото той е заложил Мароко да продължи в следващата фаза цели 90 000 долара, като признава, че това е най-големият залог, който е правил до момента. Но въпреки това не е гледал мача, а просто е проверявал резултата на телефона си.

И в крайна сметка е спечелил 1 милион долара от победата на Мароко. Още по-впечатляващи са твърденията на учителя, че не знае почти нищо за националния отбор на Мароко и футболистите. "Не знам името на нито един играч", допълва още той.

Ивана Нол, Мондиал 2022, Хърватия и моделът, за който всички говорят

Сексапилната фенка на Хърватия, която всички футболни фенове зяпат

Коя е Ивана Нол

Признава, че не е знаел много какво прави, когато е заложил всички тези пари, но е следвал логиката, че мароканците са били в позицията на аутсайдер и едва ли някой е залагал на тях, пише Fox Sports.