Пандемията от коронавирус обхвана целия свят и, в малка или по-голяма степен, се отрази на начина на живот на всички ни. Едни от най-засегнатите страни в Европа се оказаха Италия, Испания, Франция, Германия и Великобритания. Островът e на четвърто място по света по брой заразени (над 276 хиляди души) и на второ място след САЩ по брой загинали от COVID-19 (над 38 хиляди души).

Самоизолацията, сексът, липсата на желание и как да си го върнем

Да живее сексът по време на изолация

Как да запазим искрата жива

Именно затова правителството на страната предприе всякакви възможни мерки, за да намали разпространението на коронавируса. Въпреки че постепенно започна и облекчаването на поставената карантина, все още са в сила много ограничения, като задължителното носене на маски и т.н. На открито могат да се събират не повече от шестима души, които обаче трябва да спазват дистанция от два метра.

Строго забранено е и събирането на закрито на хора от различни домакинства. Във връзка с последното ограничение става ясно, че според новия законопроект от вчера, 1 юни, e нелегално гражданин на Великобритания да прави секс в дома си с лице, което не живее в същия дом, пишат от Metro.

Снимка 481857

Източник: iStock

Причината е, че двамата партньори са от различни домакинства, а законът не позволява те да се събират на закрито. До момента наказателна отговорност носеше човекът, който отива на гости в чуждата къща, но сега вече и двамата попадат в графата "извън закона", ако си позволят да се отдадат на любовни ласки на закрито.

Независимо че може да са двойка от няколко години, ако не са от едно домакинство, законът задължава англичаните да се усамотяват в дома си, чак след като пандемията отмине.

Сексът и може ли да ни убие

Може ли да ни убие сексът

Ето и как