За повече от година в условията на пандемия не една и две известни личности се заразиха с COVID-19. Някои от тях бързаха да го оповестят, както и да информират феновете си как са преминали през всичко.

Мел Гибсън, COVID-19 и как актьорът се пребори тайно с коронавируса

Да пребориш тайно COVID-19

Без излишни сензации

Но има и такива, които предпочитат да не споделят толкова много, като веднага се сещаме за Мел Гибсън. До този момент и Салма Хайек не даваше кой знае каква гласност на това как ѝ се отразява пандемията.

От интервю на актрисата за Variety обаче разбираме, че тя също се е срещала с коронавируса и положението не е било никак розово.

Салма Хайек казва, че се е заразила с COVID-19 още в първите дни на пандемията и състоянието ѝ е било толкова лошо, че лекарят ѝ е поискал да бъде настанена в болница. Но тогава тя е отказала, с мотива, че е по-добре да си умре у дома.

За щастие до фатален край за Хайек не се е стигнало, но признава, че се е наложило да получава допълнително кислород. Хайек казва още, че е прекарала цели седем седмици изолирана в стая в дома им.

Салма Хайек, Франсоа-Анри Пино и какво смята актрисата за твърденията, че е с бизнесмена заради парите му

Омъжила ли се е Салма Хайек само заради пари

Жена с принципи

Сега случилото се може и да е зад гърба ѝ, но признава, че все още не е възвърнала напълно енергията, която е имала преди да се разболее. Но пък успя да се върне на снимачната площадка за филма на Ридли Скот - House of Gucci.