Въпросът дали хората трябва да се ваксинират, или пък не, е на дневен ред от доста време. И едва ли скоро това положение ще се промени.

Foo Fighters, концертите им и изискването за ваксина или отрицателен PCR тест

Концертите на Foo Fighters - само с ваксина

Какво още обявиха групата

Всеки има право на мнение и избор, но е факт, че на доста места по света е невъзможно да работиш, ако нямаш поставена ваксина. В Холивуд положението е горе-долу същото, като на доста снимачни площадки е и задължително изискване.

Точно това е накарало Ice Cube да се откаже от участие в комедията на Sony - Oh Hell No, в която е трябвало да партнира на Джак Блек. Според запознати източници на The Hollywood Reporter рапърът е отказал да се снима във филма заради условието да се ваксинира.

Към момента обаче нито той, нито студиото е дал някакъв коментар по случая. Участието на Ice Cube и Джак Блек в Oh Hell No беше обявено през юни, а плановете бяха снимките да започнат тази зима на Хаваите.

Но тези планове ще бъдат променени, защото Джак Блек е пострадал по време на снимките на последния си филм и ще му е необходимо време да се възстанови напълно, а и трябва да бъде намерен заместник на Ice Cube.

Торонто, NBA, ваксинацията и глобите, които играчите могат да получат

Нарушаваш карантината в Канада - затвор и солена глоба

Играчите от NBA ще трябва да бъдат много внимателни

Според The Hollywood Reporter, с напускането си рапърът се е отказал от девет милиона долара. Точно преди пандемията да ни връхлети, Ice Cube се отказа от участие в друг филм - Flint Strong, но тогава не беше ясна причината за решението му.