Лятото е в разгара си, но определено не е толкова спокойно, колкото беше миналото, когато за няколко месеца COVID-19 сякаш ни остави да си починем.

Еми Росъм, Сам Исмаил и раждането на първата им дъщеря

Ейми Росъм стана майка за първи път

На това му се казва безсрамно добра новина

Сега това не е точно така заради новите варианти на вируса, които се опитват да помрачат и топлите месеци. Остава си въпросът с ваксинацията, защото не всички хора искат да го направят. Еми Росъм обаче е от онези, които не са мислили два пъти относно ваксината.

От профила на актрисата в Instagram разбираме, че тя се е ваксинирала, докато е била бременна. Припомняме, че през месец май Росъм стана майка за първи път.

Решава да сподели за този свои избор, защото наскоро с половинката си Сам Исмаил са разбрали, че дъщеря им също има изградени антитела. На база опита си Еми Росъм призова хората да бъдат отговорни и да се ваксинират.

Сам Исмаил пък не е публикувал нищо в социалните мрежи от повече от година. От последния му пост в Instagram става ясно, че това ще се промени, когато и Facebook, и Instagram спрат да сеят дезинформация в платформите си.