Докато някои се оплакват от условията в олимпийското село, други има малко по-различни проблеми - като например една секси 20-годишна парагвайска плувкиня, която разсейва останалите спортисти и разваля дисциплината. Нейното име е Луана Алонсо и се прочу не толкова с представянето си на Олимпийските игри, колкото с поведението си извън състезателната програма.

Ето какво обясни Томас Чекон за дрямката си в парка на Олимпийските игри в Париж

Ето какво обясни Томас Чекон за дрямката си в парка на Олимпийските игри в Париж

Снимката на плувеца обиколи социалните мрежи

Тя не успя да се класира на полуфиналите, а още преди началото на спортния форум ядоса своя отбор, заявявайки, че предпочита да се бори за медал за САЩ, а не за Парагвай. След първото й състезание на 100 метра бътерфлай, на което и отпадна от надпреварата, стана ясно, че олимпийският комитет на нейната родина е взел решението да я отстрани от олимпийското село, защото създава "неподходяща атмосфера" с поведението си.

На това решение и обвиненията по свой адрес Луана Алонсо не пропусна да отговори и заяви, че е жертва на "лъжи" и "фалшива информация". Няколко дни след края на участието си на Олимпийските игри плувкинята все още бе в Париж и в олимпийското село.

Не спря и да публикува истории в профила си в Instagram, от които стана ясно, че се разхожда с облекло, различно от официалните екипи на страната й. Видно бе и че компания й правят някои спортисти от делегацията на Парагвай, затова и бе обвинена, че разсейва тези, които все още са част от състезанията и трябва да дадат най-доброто от себе си.

И докато от олимпийския комитет на Парагвай бяха категорични, че тя е прекарала нощта след публикуването на позицията им извън олимпийското село "не по собствена воля", Луана Алонсо реши отново да отговори чрез социалните мрежи.

В тях заяви, че всъщност това е било съвсем доброволно решение и не е била гонена от никого. А дни след това стана ясно, че все още пребивава при останалите олимпийци и явно планира да остане там до края на спортния форум, цитират я от Daily Mail.

Неочакваните подаръци, които ще получи гимнастикът Карлос Юло след Олимпийските игри в Париж

Неочакваните подаръци, които ще получи гимнастикът Карлос Юло след Олимпийските игри в Париж

Филипинецът спечели 2 златни медала за страната си

След напускането на Олимпийските игри 20-годишната плувкиня изненада и с признанието, че се "пенсионира". Тя направи дебюта си преди четири години в Токио, а сега предположенията са, че просто повече няма да се състезава за Парагвай и ще направи всички по силите си, за да бъде част от американската делегация за следващите игри в Лос Анджелис. "Това не е сбогом, ще се видим скоро", заявява още Луана Алонсо.