Италианецът Томас Чекон несъмнено се превърна в един от най-обсъжданите спортисти на Олимпийските игри в Париж. Той си спечели възхищението на феновете след като си заслужи златния медал на 100 метра гръб, а после не се забавиха и коментарите за перфектната му физика и секси излъчването му.

Томас Чекон - италианският плувец, който подлуди феновете в Париж

Италианският плувец, който подлуди феновете в Париж

Има защо

За плувеца се заговори отново, когато се появи негова снимка, на която се вижда, че е заспал на постлана върху тревата кърпа в парка на Олимпийското село. Мнозина решиха, че нестандартното място, на което Томас Чекон е избрал да си отпочине, е заради условията, от които той вече се оплака.

23-годишният италианец наскоро отбеляза, че не е успял да стигне до финала на 200 метра гръб, защото е бил изтощен заради условията в стаите за спортистите в Париж.

"Няма климатик в селото, горещо е, храната е лоша. Много спортисти се местят поради тази причина: това не е алиби или извинение, това е реалността, която може би не всеки знае", каза плувецът пред The Sun.

анкета

Колко златни медала ще спечелят българските спортисти на Летните Олимпийски игри в Париж?

Виж резултати

Нито един 26.3%

Поне един със сигурност 29.3%

Минимум три 24.0%

Няма значение, правят ни горди само с участието си 20.4%

И допълни: "Разочарован съм, че не стигнах до финала, но бях твърде уморен. Трудно се спи както през нощта, така и следобед. Тук наистина се боря между жегата и шума."

Следобедният сън на Томас Чекон насред парка в Олимпийското село обаче все пак не е бил някакъв вид протест заради условията. Пред Access Hollywood той за първи път коментира неговата снимка, която обиколи социалните мрежи.

"Всички ми изпратиха тази снимка. Виждал съм я в социалните мрежи, TikTok. Беше просто дрямка", споделя плувецът.

@accesshollywood Everyone’s new fav Italian swimmer says he was just trying to get his nature on ???? #Paris2024 ♬ original sound - Access Hollywood

Във видеото той разказва, че е взел колелото си, карал е през една от градините и просто си е почивал.

Защо всички отново говорят за Томас Чекон - най-секси плувецът в Париж

Защо всички отново говорят за Томас Чекон - най-секси плувецът в Париж

Италианецът прилага нестандартни методи, за да се справи с условията

"След това всички ми изпратиха снимката и си казах: "Какво?!" Тъкмо подремнах за един час и социалните мрежи се взривиха", завършва Томас Чекон.