TikTok профилът на Хара Браун прелива от коментари на потребители, които се възхищават на външния ѝ вид. Тя е на 64 години, но изглежда като на 30. А в един от клиповете си в социалната мрежа тя разкрива и каква е тайната ѝ не само да изглежда, но и да се чувства два пъти по-млада.

Денис Остин - 66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на дъщеря си

66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на дъщеря си

Здрав дух в здраво тяло

Към кратко видео, в което я виждаме да излиза от басейн, облечена с бански, Хара пише:

"Всеки от нас има свободната воля да живее живота си както желае. Но чувството да си здрав, силен и във форма на тази възраст, е хубаво."

В описанието на поста си Хара издава също, че тайната ѝ за забавяне на стареенето, са силовите тренировки. Тях тя практикува вече над три години. И твърди, че са променили живота ѝ.

"Когато започнах тренировките през септември 2020 г., бях слаба и нямах нито енергия, нито издръжливост. Но това вече не е така", продължава TikTok-ърката.

@harrahbrown We each have free will to live our lives as we wish. It feels good to be healthy, strong and fit at this age. When I started resistance training Sept. 2020, I was weak and had no energy or stamina. Not anymore.???? #healthywomenlifestyle #over50andfabulous #aginggracefully #bikiniseason ♬ GORGEOUS - Olivia Knox

За силовите тренировки има проведени проучвания, които доказват, че действително могат да забавят стареенето на мускулите. А резултатът очевидно е впечатляващ, защото в коментарите под видеото е пълно с комплименти за външния вид на Хара, която (забележително, но факт) е родила четири деца, пише The Sun.

"Просто се чудя как си изглеждала на 30, или пък че изобщо не старееш" и "Изглеждаш страхотно", споделят част от онлайн потребителите.

Натали Рейнолдс - инфлуенсърката, която си отнесе критики заради “гол” експеримент във фитнеса

С дрехи или без във фитнеса - “голият” експеримент на една инфлуенсърка

Критиките, които си отнесе Натали Рейнолдс

Някои дори накратко разказват за собствените си борби с килограмите и режими, с които сега поддържат духа и тялото си здрави. А в един от коментарите дори се казва: "Ти ми даваш надежда на тази възраст. Изглеждаш удивително".