Натали Рейнолдс е на 25 години и е популярна TikTok-ърка с почти два и половина милиона последователи и стриймър на видеоигри. Наскоро обаче за нея се заговори още повече, когато в X (преди Twitter) излезе нейно доста провокативно видео.

Денис Остин - 66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на дъщеря си

66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на дъщеря си

Здрав дух в здраво тяло

В клипа, който е натрупал повече от три милиона гледания, Натали Рейнолдс е заснета да се разхожда уж небрежно във фитнес зала, но без да носи никакви дрехи. Единственото, с което тялото ѝ е покрито, е боя, която създава илюзията, че жената е облечена със спортно облекло.

По думите на инфлуенсърката да изрисува тялото си ѝ е отнело цели пет-шест часа, а идеята ѝ да се покаже на обществено място на практика гола, е била социален експеримент.

Тази провокация обаче изобщо не е била приета добре от посетителите на фитнеса. Един от тях директно ѝ е казал, че външният ѝ вид е "неподходящ" и я е помолил да излезе, в случай че няма истински дрехи, които да облече.

"Но аз съм с дрехи", е отговорила Натали, която впоследствие все пак си е тръгнала от фитнеса.

Онлайн потребителите обаче са осъдили поведението ѝ, като дори са изтъкнали, че инфлуенсърката се опитва да се представи като "жертва", с цел да си спечели още повече популярност.

В отговор на критиките по свой адрес Натали Рейнолдс просто е казала, че е било смешно хората да се държат сякаш е гола, когато явно е носила спортен сутиен и долнище. Освен това според нея обществото има двоен стандарт по отношение на спортното облекло за мъжете и жените, изтъквайки оскъдно облечените бодибилдъри, които очевидно могат да тренират без да има проблем за тях.

Въпреки че инфлуенсърката до последно е удържала позицията си, в изненадващ обрат на събитията, тя се все пак се е извинила за "голия" си социален експеримент във фитнес залата.

"Направих сериозна грешка в преценката си и не очаквам да ми бъде простено. Тук съм просто, за да се извиня", пише в поста си Натали Рейнолдс.

Според модераторите на X (преди Twitter), където е публикувано извинението обаче, то не е искрено и "трябва да се приема като сатира", пише New York Post.

Илейн ЛаЛан - “първата дама на фитнеса”, която тренира всеки ден и на 97 години

Тя е “първата дама на фитнеса” и на 97 тренира всеки ден

Това се казва топ форма

На същото мнение явно са и онлайн потребителите, които подозират, че Натали Рейнолдс не съжалява наистина за случилото се, а просто не знае как точно да се справи с множеството публични критики.