Въпреки че романтичните комедии имаха своите най-силни години в началото на века, от Холивуд явно са решени за възродят жанра. След като в началото на годината Сидни Суийни и Глен Пауъл оправдаха очакванията ни към "Обичам да те мразя", сега отправяме обнадежден поглед към едно ново заглавие - Materialists.

Eddington с Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал - какво знаем за новия филм на Ари Астер

Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал накуп в нов уестърн

Какво знаем засега за Eddington

В главните роли са Дакота Джонсън, Крис Евънс и Педро Паскал. Освен звездното им присъствие обаче е обещаващ и фактът, че филмът е режисиран от номинираната за Оскар Селин Сонг. Миналата година тя направи дебюта си с "Минали животи", който си спечели също и пет номинации за Златен глобус и три номинации за БАФТА.

В момента новият ѝ филм Materialists се снима в Ню Йорк, но за сюжета не се знае много. Според Deadline историята е фокусирана върху любовната дилема на една сватовница, която започва връзка с богат мъж, докато обаче все още таи чувства към разорения актьор-сервитьор, когото е изоставила.

От Variety пък разбираме, че само преди броени дни са станали ясни имената и на другите актьори, които допълват състава. Това са Зоуи Уинтърс, която познаваме от "Наследници", Даша Некрасова, която също има роля в сериала на Max, както и Луиза Джейкъбсън ("Позлатената eпоха"). Освен тях ще видим и Марин Айрлънд, която последно си партнира с Ан Хатауей в Eileen, а преди това гледахме в "Торбалан" по разказа на Стивън Кинг.

Освен режисьор на Materialists, Селин Сонг е и автор на сценария, както и продуцент. Както споменахме, снимките текат в момента в Ню Йорк, а онлайн вече се разпространиха и първи кадри от снимачния процес.

От снимките става ясно, че се е снимала сцена, за която Дакота Джонсън и Педро Пескал са си разменили страстна целувка. Между сцените двамата актьори са били забелязани да си говорят, пише Just Jared.