Миналата седмица приключи любовното предаване "Ергенът". Няколко месеца 26 жени се бореха за сърцето на Алек Младенов. На финала останаха две - Надежда и Магдалена. За изненада на всички обаче, Алек не избра нито една. За още по-голяма изненада, ги отхвърли чрез видео съобщение. Начинът, по който остави момичетата, се превърна в една от най-дискутираните теми миналата седмица, защото постъпката му наистина не беше достойна.

Ергенът 3 Алек Младенов си остана ерген и показа как не се прави

Ергенът си остана ерген и показа как не се прави

Финалът, който се надявахме да не видим

По всичко личи, че въпреки всичко момичетата продължават напред в търсене на истинската любов. Или поне това възнамерява да направи Маги Томова.

"Влюбената жена е готова да ѝ се разбие сърцето, но да стои до последно", пише тя под своя снимка в профила си в социалните мрежи. Маги разказва, че когато е била по-малка, е събирала картинки от дъвки, които се казват Love is... Всяка опаковка крие сладка рисунка на момче и момиче, които се обясняват в любов. В горната част пише "Любовта е", а надолу продължава с много кратко обяснение какво е любовта.

"Често си ги гледах и си мечтаех, че един ден и на мен ще се случи. Голямата любов, която според този комикс беше "Да споделяте пица пред телевизора", "Да те събужда със закуска в леглото", "Да те целуне, когато най-малко очакваш" и десетки други. Сигурна бях, че това са нечии спомени. Някой описваше любовта на живота си. Разтърсваща, незабравима и такава, от която ти спира дъхът. И започнах да я търся, защото тези картинки ми дадоха вяра. Тя е там някъде и е възможна", пише още Магдалена.

анкета

Кое предаване ви разочарова най-много?

Виж резултати

Ергенът 51.7%

Hell's Kitchen 4.4%

Dancing Stars 8.3%

Един за друг 4.6%

Като две капки вода 1.9%

Всички бяха абсурдни 29.2%

Тя продължава с думите, че с времето забравя за картинките, вярата се свива, а любовта все не идва. Маги признава, че от години е сама, но когато най-добрата ѝ приятелка я записва за "Ергенът", първата ѝ реакция е да не отива на кастинга.

"Обаче след това си казах - Може би "Любовта е... да направиш първата крачка. И се гмурнах в едно приключение, което споделях с всички вас последните няколко месеца. И гледайки всяка сряда и четвъртък преживявах и анализирах отново и отново всяка ситуация, всеки поглед, дума и действие. Знаейки какъв е края", пише красавицата.

За българския Ерген и жените със срок на годност

За българския Ерген и жените със срок на годност

Размисли и страсти след финала на Ергенът 3

"Тогава бях сигурна, че проблемът е в мен, защото за пореден път любовта не дойде. Стоях там до последно. Стоях и пред телевизора до последно. За да съм сигурна в това което ще кажа сега - проблемът не е в мен", категорична е Маги, която завършва с думите, че затваря тази страница от живота си с любим цитат от рисуваната поредица, а именно, че любовта си струва чакането, призовавайки всички момичета да не се отказват, защото и тя няма да го направи.