Да запазиш добри отношения с половинката си след раздялата е много трудно. Още по-трудно е да се разбираш с настоящето му гадже. Не такъв обаче е случаят между Гуинет Полтроу и бившия ѝ съпруг Крис Мартин, от когото актрисата има две деца. Двамата не само са в прекрасни взаимоотношения, но Гуинет всъщност се разбира прекрасно и с настоящата половинка на вокалиста на Coldplay - Дакота Джонсън.

Гуинет Полтроу призна (в типичния си стил), че всъщност се е омъжила за баща си

Гуинет Полтроу призна (в типичния си стил), че всъщност се е омъжила за баща си

И е щастлива от този факт

Оказва се, че не е проблем за двете дами да излизат заедно, дори и без компанията на Крис Мартин. И са го доказвали неколкократно.

През ноември Гуинет Полтроу позволи на последователите си в Instagram да й задават всякакви въпроси. Възползвайки се от възможността, един фен написа: "Искаме снимка с Дакота", имайки предвид половинката на бившия й съпруг Крис Мартин.

Полтроу само чакаше покана, за да сподели трогателна снимка как с Дакота Джонсън се държат за ръце, докато стоят на открито във видимо добро настроение. Снимката идва, след като през октомври Полтроу разкри, че двете са "много добри приятелки".

"Мадам Уеб" с Дакота Джонсън и Сидни Суийни - провал или добро попадение за супергероите

"Мадам Уеб" - провал или добро попадение за супергероите

Заслужава ли си гледането филмът с Дакота Джонсън

Наскоро Дакота Джонсън пък сподели, че е изключително горда мащеха. В интервю за Bustle, 34-годишната актриса от "Мадам Уеб" разказа какво е да бъде мащеха на 17-годишния Моузес и 19-годишната Епъл, които партньорът й Крис Мартин дели с Гуинет Полтроу.

"Обичам тези деца, сякаш животът ми зависи от това", каза Джонсън пред изданието. "И то с цялото си сърце."

Преди няколко месеца Полтроу говори пред People и за съвместното родителство с бившия си съпруг. "Той има този сладък детски дух и ми харесва, че ще каже: "Хайде да скочим в океана", независимо колко градуса е. Или пък ще каже: "Хайде да отидем в този странен магазин за китари." И винаги иска да прави тези забавни неща с тях", разказва Гуинет.

Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу все така близки

Могат ли бивша съпруга и настояща половинка да са приятелки

Да, когато става дума за Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу

Актрисата от "Влюбеният Шекспир" добавя, че Мартин "има истинска сладост", която естествено се простира и до отношенията с децата им.