Да запазиш добри отношения с половинката си след раздялата е много трудно. Още по-трудно е да се разбираш с настоящето му гадже. Не такъв обаче е случаят между Гуинет Полтроу и бившия ѝ съпруг Крис Мартин, от когото актрисата има две деца. Двамата не само са в прекрасни взаимоотношения, но Гуинет всъщност се разбира прекрасно и с настоящата половинка на вокалиста на Coldplay - Дакота Джонсън.

Дакота Джонсън открито за трудната битка с деприсията и тревожността

Как се справя с най-трудната си борба Дакота Джонсън

Дъщерята на Мелани Грифит е откровена за проблемите

Оказва се, че не е проблем за двете дами да излизат заедно, дори и без компанията на Крис Мартин. Доказателство за това е и една от последните снимки, които Гуинет Полтроу качи на стори в своя Instagram.

Съвсем наскоро актрисата и основател на Goop взе участие в Instagram Story Q&A, позволявайки на последователите си да й задават всякакви въпроси. Възползвайки се от възможността, един фен написа: "Искаме снимка с Дакота", имайки предвид половинката на бившия й съпруг Крис Мартин.

Снимка 644188

Източник: Instagram / gwgwynethpaltrow

Полтроу само чакаше покана, за да сподели трогателна снимка на нея и Джонсън, които се държат за ръце, докато стоят на открито във видимо добро настроение. Скорошната снимка на Полтроу идва, след като разкри през октомври, че тя и Джонсън са "много добри приятели". "Всъщност сме много добри приятели", каза тогава носителката на Оскар, докато участваше в друга рубрика с въпроси и отговори в Instagram. "Обичам я толкова много. Тя е очарователен, прекрасен човек", добави Полтроу за актрисата от "50 нюанса сиво".

Гуинет Полтроу призна (в типичния си стил), че всъщност се е омъжила за баща си

Гуинет Полтроу призна (в типичния си стил), че всъщност се е омъжила за баща си

И е щастлива от този факт

Джонсън и 46-годишният вокалист на Coldplay започнаха да се срещат през 2017 г. Мартин и Полтроу финализираха развода си предходната година след "съзнателната им раздяла" през 2014 г., като сключиха брак през декември 2003 г. Звездата от "Влюбеният Шекспир" се омъжи за телевизионния продуцент и режисьор Брад Фалчък през 2018 г., като отпразнуваха петата годишнина от сватбата си през септември.