Грейси Бон е инфлуенсър от Панама, който стана изключително популярен през последните месеци, след като сподели видео на себе си в самолет. На него се вижда как тя се мъчи да се закопчае на седалката. Неудобството й е очевидно, докато се опитва да се намести в тясното пространство. Клипът се хареса на мнозина и се разпространи като горски пожар в социалните мрежи.

Бри Ленехан - момичето, което превръща несъвършенствата в новото нормално

Момичето, което превръща несъвършенствата в новото нормално

Защо да не вярваме на социалните мрежи

Въпреки че резервира билети за първа класа, Грейси се изправя пред същия проблем. Седалките все още са твърде малки за нейната закръглена фигура.

Това я накара да направи смело изявление. Тя призовава самолетите да имат по-големи седалки, катп твърди, че не е нейна отговорност да променя тялото си, за да се побере в седалките.

Откровеността на Грейси предизвика смесени реакции. Докато някои я аплодираха, че се застъпва за по-едри хора, други я критикуваха. Те предположиха, че пропорциите на тялото й са резултат от пластична хирургия. Грейси обаче заедма твърда позиция, контрирайки, че физиката й е естествена. Тя настоява, че авиоиндустрията трябва да се адаптира, за да приеме всички, независимо от техния размер.

Отговаряйки на негативните коментари за това, че се е подлагала на операция, за да направи дупето си по-голямо, Грейси споделя свои снимки преди и след. Тя уточнява, че преди е тежала 136 кг.

Когато е на 21 години, тя решава да възприеме по-здравословен начин на живот. Започва да тренира и да се грижи за себе си. Тя също така добавя, че е взела такова решение, тъй като теглото й започва да се отразява на здравето й и води до болки в коленете и проблеми с дишането.

Грейси успешно свали 45 кг. Тя признава, че за да се справи с излишната кожа, е избрала операция. Всъщност тя казва, че е имала "много" малки операции за премахване на отпуснатата кожа, но не е посягала по никакъв начин на задните си части. Грейси също насърчава позитивизма на тялото и вярва, че никой тип тяло не е по-добър. Всички трябва да се чувстваме комфортно в собствената си кожа, без да се поддаваме на стандартите за красота.

Стефани Вировек - момичето, което живе в Tesla с домашните си любимци

Момичето, което живе в Tesla с домашните си любимци

Живот на четири колела и осем лапи

Много хора обаче продължават да имат различни въпроси. Някои недоумяват как е успяла да отслабне само в горната част на тялото си. Други пък се интересуват как лицето й се е променило напълно. Някои също се чудят дали тя редактира снимките си. Грейси за момента не е коментирала някои от питанките на хората, но не може да отрече, че трансформацията ѝ е забележителна, както отбелязва Insider.