"Голите" рокли са един от най-актуалните тенденции при знаменитостите за официални събития. Виждаме ги още от 2021 г. по червения килим и по нищо не изглежда, че този предизвикателен тренд ще си отиде скоро.

Меган Фокс, Дуа Липа, Зоуи Кравиц, Зендая, "голите рокли" - странната тенденция на светските събития през 2021 г.

"Голите" рокли - хитът на 2021 г.

Ето кои дами последваха тенденцията

На него заложи и Дакота Джонсън на премиерата на новия си филм "Мадам Уеб" в Лос Анджелис вчера, 12 февруари. Тя носеше мрежеста рокля Gucci, чиито сребристи нишки напомняха на паяжина - съвсем уместно предвид ролята й във филма.

34-годишната Джонсън е Касандра Уеб - парамедик от Ню Йорк, който развива силата да вижда бъдещето и решава да я използва, за да предотврати неприятни събития в него. Уеб вербува на своя страна и три млади жени с необичайни способности.

Снимка 653180

Източник: GettyImages

В една от ролите е Сидни Суийни, която определено може да се радва на популярността си напоследък. За премиерата в Лос Анджелис 26-годишната актриса избра сексапилна рокля Oscar de la Renta, която разкриваше пищното й деколте.

Снимка 653182

Източник: GettyImages

Другите две момичета, вербувани от "Мадам Уеб", са Селест О'Конър и Исабела Мерсед. Премиерата на филма е на 16 февруари.