Само преди няколко дни Дакота Джонсън сподели в свое интервю, че се чувства изключително горда мащеха на децата на партньора си Крис Мартин. Припомняме, че той има 17-годишен син на име Моузес и 19-годишна дъщеря, кръстена Епъл, от бившата си съпруга - Гуинет Полтроу. Още по-интересното в тяхната семейна ситуация е, че и двете актриси всъщност не само се харесват и разбират помежду си, но и са истински приятелки. И са го доказвали неведнъж като дори са били засичани да излизат само двете заедно.

Дакота Джонсън за децата на Крис Мартин и Гуинет Полтроу

Каква мащеха е Дакота Джонсън

Истинска семейна идилия

Връзката на Дакота Джонсън и Крис Мартин всъщност започва още през 2017 г. Тогава те са забелязани на романтична среща в суши ресторант в Лос Анджелис, а според източници на People двамата вече са се чувствали привързани един към друг.

След това двойката е излизала на още няколко срещи в Лос Анджелис, като на една от тях са били засечени да се разхождат ръка за ръка на плажа в Малибу. Година по-късно, по време на представянето на есенната колекция на Stella McCartney, 34-годишната актриса и 47-годишният вокалист на Coldplay се появяват за първи път на публично събитие заедно като двойка.

През 2021 г. те правят нова голяма крачка във връзката си и се местят в общия си дом в Малибу. Откакто са заедно обаче Дакота Джонсън и Крис Мартин държат да пазят отношенията си далеч от медийното внимание. Въпреки това, интересът към връзката им не стихва и през годините досега често се е спекулирало, че двамата всъщност са тайно сгодени.

През декември 2020 г. актрисата е била забелязана да носи голям изумруден пръстен на лявата си ръка, но тогава както тя, така и музикантът са отказали да коментират. Източник на People обаче е потвърдил, че пръстенът действително е годежен.

Следващите пъти, когато Дакота Джонсън е била видяна на публично място с пръстена на ръката, са 34-ият ѝ рожден ден, който е отпразнувала с половинката си в Лос Анджелис през октомври, както и събитието на Hope for Depression Research Foundation месец по-късно - през ноември миналата година. По време на гостуването си в предаването Saturday Night Live през януари тази година обаче е направило впечатление, че е била без пръстена.

Според последната информация, с която разполагат People от свой източник, Дакота Джонсън и Крис Мартин действително са се сгодили преди години, но не са бързали да се женят.

Дакота Джонсън и Сидни Суийни от "Мадам Уеб" - секси дуото на премиерата в Лос Анджелис

Двойна доза сексапил с Дакота Джонсън и Сидни Суийни

Актрисите на премиерата на "Мадам Уеб"

Е, явно двойката все пак успява добре да опази личния си живот в тайна, включително и новината за годежа си. Дали той обаче наистина е факт, можем да бъдем напълно сигурни единствено, ако или когато самите те я потвърдят.