Доколко си успешен може да бъде измерено по различни начини - с наградите, които си получил в сферата си, с признанието на публиката или обществеността, със собственото ти усещане за пълноценност. Доста сигурна мярка за успех в обществото обаче се оказва богатството, което си спечелил.

Риана, Forbes, обявяването ѝ за най-младата жена милиардер и колко точно е богатството ѝ

Ето колко е богатството на Риана

Вече е най-младата жена милиардер

По този критерий сър Пол Макартни може да брои 2023 г. за особено успешна своя година. Легендарният Beatles стана първият музикант-милиардер в класацията Rich List на Sunday Times.

81-годишният Макартни е увеличил богатството си с 50 милиона британски паунда, благодарение на печалбите от турнета, доходите от музикалния си каталог, както и кавъра, който Бионсе направи на песента му от 1968 г. "Blackbird". В момента то е 1.2 милиарда паунда.

Снимка 665518

Източник: GettyImages

Сред останалите представители на шоубизнеса в "списъка на богатите" са сър Елтън Джон, сър Андрю Лойд Уебър, както и семейството на Дейвид и Виктория Бекъм, минали заветния праг от 350 милиона паунда.

В списъка на Sunday Times са включени 350 британци с богатство над 350 милиона, като общо те притежават 795.3 милиарда паунда - сума, по-голяма от брутния вътрешен продукт на Полша, отбелязват ВВС.

Снимка 664949

Източник: GettyImages

"Тази година в списъка имаме нови хора, които са натрупали състояние от изкуствен интелект и виртуални светове, но и такива, които се занимават с ВиК консумативи и учебни помагала", коментира Робърт Уотс от Sunday Times.