Най-добър драматичен сериал, най-добра режисура, най-добър сценарий, както и най-добър актьор в главна роля за Кийрън Кълкин, най-добър актьор в поддържаща за Матю Макфейдън, най-добра актриса в главна за Сара Снук.

"Наследници", кога излиза четвъртият сезони  защо е финален според създателя му Джес Армстронг

Идва ли финалът на "Наследници"

Какво знаем за четвърти сезон на сериала

Това са Еми наградите, които миналата седмица получи "Наследници" - сериалът за НВО Мах на Джес Армстронг. Продукцията има Еми отличия и от предишни години, както и Златни глобуси, БАФТА, Награди от гилдията на сценаристите, на критиците, и още, и още...

Всички тези признания обаче по никакъв начин не променят решението на Армстронг, че след четири сезона "Наследници" няма да има продължение, нито пък се обмисля някакъв спиноф сериал.

"Това не ми звучи като интересно нещо", казва той пред ВВС и допълва, че със сценарийния екип са "писали достатъчно" за тези герои. Матю Макфейдън потвърди тази позиция. "Никога не казвай никога, но е малко вероятно."

"Инстинктът на Джес, както и на всички нас, е, че сериалът свърши на правилното място. Не сме го завършили категорично, просто оставихме героите да живеят в странния си и плашещ свят. Колкото и да би ми било приятно да работя отново с всички, смятам, че ще е странно да има спиноф", допълва Макфейдън.

"Наследници" проследява обратите в живота на медийния магнат Логан Рой и четирите му деца, всяко от което се бори да остане наследник на компанията му. Логан се изпълнява от Брайън Кокс, а наследниците му от Джеръми Стронг, Кийрън Кълкин, Сара Снук и Алън Рък. Сериалът е достъпен за стриймване в HBO Мах.