За нов филм за "Фантастичната четворка" се говори още откакто Disney придоби FOX, като бе дадено ясно да се разбере, че такъв ще има.

Джон Уотс, филмът за Фантастичната четворка и защо няма да го режисира

Проблемите пред филма за Фантастичната четворка

Не всичко върви по мед и масло

Времето минаваше, но така и нищо не разбирахме около филма или героите, а имаше само най-различни твърдения. Е, явно вече е дошло времето за официални обявления, защото знаем кои четирима актьори ще влязат в главните роли.

Това са Педро Паскал, Ванеса Кърби, Ебон Мос-Бахрах и Джоузеф Куин. Паскал ще влезе в ролята на Рийд Ричардс (Господин Фантастичен), Кърби в тази на половинката му Сю Сторм (Невидимата жена), Мос-Бахрах ще бъде Бен Грим (Нещото), а Куин ще е Джони Сторм (Човекът-факла).

Очакваме "Фантастичната четворка" по кината от 25 юли 2025 г., като режисьор на филма ще бъде Мат Шакман, който бе замесен в първия сериал на Marvel - WandaVision.

Педро Паскал е сред най-заетите актьори в Холивуд в последните няколко години, като предстои да го видим във втори сезон на "The Last of Us: Последните оцелели" и във филма The Mandalorian & Grogu от вселената на "Междузвездни войни".

Ванеса Кърби пък има номинация за Оскар за Pieces of a Woman, а последно я гледахме в "Наполеон". 

Ебон Мос-Бахрах е една от звездите в The Bear - сериалът на Hulu, който взе няколко награди Еми. Колкото до Джоузеф Куин - гледали сме го в Stranger Things, а ще участва и в продължението на "Гладиатор".