След като Кейт Мидълтън обяви публично диагнозата си в края на март, спекулациите за нейното изчезване спряха. Но това не значи, че отново няма слухове, свързани със здравословното й състояние и лечението, през което преминава заради открития рак.

13 години по-късно - бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън в любопитни числа

13 години по-късно - бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън в любопитни числа

Припомняме си няколко любопитни статистики от нея

От кралския двор заявиха категорично, че нова информация ще получим само ако тя е наистина важна. И явно до този момент, вече повече от месец, нито принцесата на Уелс, нито нейните близки смятат, че имат какво да споделят на широката общественост. Разбира се, това е решение, което всички трябва да уважим.

А като единствен достоверен източник на информация остава принц Уилям, който възобнови официалните си ангажименти съвсем наскоро. И при срещите с хората неизменно получава въпроси, свързани със съпругата му и нейното здравословно състояние.

При последното си подобно посещение в центъра James Pаlace принцът на Уелс отново получи същия въпрос. A на него отговори кратко, на категорично - че Кейт Мидълтън се справя добре, че те като семейство се справят добре.

Снимка 663522

Източник: GettyImages

Принцесата на Уелс поддържа добро състояние на духа и не спира да вярва, че ще се излекува. Голяма грижа в момента обаче й е и здравето на крал Чарлз, който е доста по-възрастен от нея и също наскоро бе диагностициран с рак. Но решението му да се върне обратно към официалните си ангажименти й е дало надеждата, че и двамата ще се справят с трудностите и скоро всичко ще бъде постарому, пише OK!.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън с нови роли и титли

Честта, с която Чарлз удостои Уилям и Кейт

Признание в труден момент

Завръщането на монарха е освободило Кейт Мидълтън и от напрежението да прекрати принудителната отпуска час по-скоро, което е усещала. И сега тя знае, че има свободата да отсъства толкова, колкото е необходимо, за да може да се възстанови както физически, така и психически.