Откакто е херцогиня, сме виждали Меган Маркъл в какви ли не ситуации. Но животът й преди да стане съпруга на принц Хари също е не по-малко интересен. Един от фактите от него е, че се е подвизавала като асистентка в телевизионното предаване "Сделка или не".

Години преди да стане популярна с ролята си на Рейчъл от "Костюмари", Меган се появява на малкия екран като част от група красавици в предизвикателни тоалети, които вдигат рейтинга на предаването.

А в един от коледните епизоди я виждаме в облекло, което е в пълен контраст с последните й визии и имиджа на дама, диктуваща модните тенденции.

Меган като секси Снежанка - това определено не е нещо, което се вижда всеки ден. Но пък е напълно нормална гледка за предаването, в което асистентките се избират с кастинг по бански, пише Express.

Принц Хари, Меган Маркъл и американските им приключения

Американските приключения на Хари и Меган

Далеч от Уиндзор

От онези години херцогинята е свикнала да внимава много какво яде, защото и един качен килограм е можело да й коства работното място. А ако и днес притежава подобни секси екипчета, със сигурност са запазени само за нейния съпруг.