През последните няколко седмици в социалните медии усилено се говори, че Кайли Дженър е бременна. Оказва се, че твърденията за безпочвени и Кайли Дженър и Тимъти Шаламе не очакват дете заедно.

26-годишната милионерка и 28-годишният актьор бяха в основата на спекулациите за бременност, които за първи път бяха предизвикани от комика Даниел Тош по-рано този месец.

Но сега множество източници потвърждават, че няма бебе на път. "Кайли не е бременна", казват вътрешни лица пред Us Weekly за майката на две деца. Тя споделя дъщеря Сторми Уебстър (6 г.) и син Ейър Уебстър (2 г.) с бившия рапър Травис Скот.

Снимка 662777

Източник: GettyImages

Източниците също потвърждават, че Кайли и Тимъти "все още се срещат" и поддържат връзка от разстояние, въпреки някои от слуховете, че са се разделили. "Кайли и Тимъти поддържаха връзка, докато той беше в Манхатън за снимки и все още са заедно", казва вътрешният човек. 

В момента Кайли живее в Калифорния с децата си, докато Тимъти е зает със снимките на A Complete Unknown - биографичен филм за Боб Дилън  в Ню Йорк и Ню Джърси.

Слуховете за бременност тръгнаха по-рано този месец, когато 48-годишният Тош разбуни духовете в своя подкаст Tosh Show.

"Ето нещо лудо. Отидох до магазина за хранителни стоки в Малибу и разговарях с един служител там, като го попитах защо бяхте затворени вчера?"

"Ами не трябва да го обсъждам", казва работникът на Тош, но все пак му разяснява, че екипът на Кардашиян-Дженър е снимал финала на сезон 5 на тяхното шоу в магазина.

Снимка 662776

Източник: GettyImages

"Внимание спойлер. Този случаен човек от магазина за хранителни стоки ми казва, че са им дали под наем целия магазин, затворили са го и след това са се държали така, сякаш пазаруват хранителни стоки съвсем нормално", продължава Тош. Според въпросния служител обаче в една от сцените Кайли разкрива, че е бременна отново и то с детето на Тимъти. 

Тош добавя, че не потвърждава историята: "Не настоявам, че е истина, просто споделям какво ми каза служител в магазин за хранителни стоки в Малибу", настоява той, но това беше достатъчно, за да запали фитила на феновете на двойката, които седмици наред коментират разказа му.

Кайли и Тимъти бяха забелязани заедно за пръв път през април 2023 г., четири месеца преди да направят публичния си дебют на концерта Renaissance за рождения ден на Бионсе в Лос Анджелис през август, като оттогава са засичани да интимничат многократно, включително и на големи светски събития.