Принцеса Беатрис от четири години е щастливо омъжена за Едуардо Моци и двамата отглеждат своята дъщеря. Но и тя, както всеки друг, има своето минало. А понякога се случват ситуации, в които то се връща на преден план с пълна сила.

Принцеса Беатрис и принцеса Йожени се разсърдиха на двореца - защо нямат нужда от тях

Принцесите, които се разсърдиха на двореца - защо Беатрис и Йожени се чувстват ненужни

Не ги искат дори в трудния момент

Вчера, 24 април, стана ясно, че бившото гадже на братовчедката Уилям и Хари Паоло Луицо е намерен мъртъв в хотелска стая в Маями. По случая тече разследване, но според първоначалната информация причината за смъртта е свръхдоза наркотици.

Връзката на принцеса Беатрис и италианецът започва, когато тя е едва на 17 години, а той - на 24. Двамата се обичат много и нейните родители дават одобрението си за това да са заедно, въпреки голямата разлика в годините, която имат. Дори канят Луицо с тях на ски ваканция в Швейцария. И така той става първото й официално гадже.

Но възрастта се оказва много по-малък проблем пред присъдата за непредумишленото убийство, която Луицо получава преди да се запознае с дъщерята на херцога и херцогинята на Йорк. Наказанието му е намалено до 100 часа общественополезен труд, но заради нарушаване на пробацията със семейната ски ваканция той е върнат обратно в САЩ. В следващите години има още няколко срещи със закона по различни провинения, пише New York Post.

Няма много информация кога и как точно пътищата на принцесата и нейния бивш се разделят, но е ясно, че Луицо, който наследява голямо състояние от баща си, за последно е работил като консултант в сферата на изкуствата. Хора от обкръжението му твърдят, че той не се е чувствал добре психически и е имал проблеми както с наркотиците, така и с хазарта.

Принц Андрю и Сара Фъргюсън в съда заедно с Беатрис и Йожени - какви обвинения получиха

Принц Андрю и Сара Фъргюсън в съда с дъщерите си - в какво ги обвиниха

Неприятностите нямат край

Към този момент принцеса Беатрис не е коментирала смъртта му и надали ще го направи публично. Но източници, цитирани от The Sun, твърдят, че тя е била съкрушена от трагичната вест.