Днес Григор Димитров започва участието си в тенис турнира Mutua Madrid Open, който се провежда в Мадрид, Испания.

Григор Димитров на Monte-Carlo Masters - липсата на почивка и подкрепата от страна на майка му

Григор Димитров за умората и подкрепата на своята майка

Тенисистът ще се опита да извлече максимума от Monte-Carlo Masters

Най-добрият български тенисист ще се изправи срещу Якуб Меншик от Чехия в опит да продължи със силните си игри и изяви от началото на годината.

Часове преди началото на участието му в Mutua Madrid Open стана ясно, че Димитров ще има нов голям спонсор и то българска компания. Става дума за Payhawk, платформата за управлението на разходи и плащания, която преди две години се превърна в първата българска компания, оценена на 1 милиард долара.

Детайли около партньорството между Payhawk и Григор Димитров не се разкриват на този етап, но още на тенис турнира в Мадрид ще видим резултата от него. А именно, че на левия ръкав на спортния екип на Димитров ще бъде изписано името на българската компания.

От Payhawk уточняват, че Григор Димитров е първият глобален посланик на компанията. "Това партньорство е свидетелство за нашите споделени ценности на решителност, високи постижения и страст към това, което правим", казват от компанията.

"Страхотно е да си част от екип, чиято отдаденост на работата им ги е довела до световен успех", допълва Григор Димитров, който преди време каза, че подбира внимателно компаниите, с които работи, защото за него не парите са най-важни, а отношението.

Григор Димитров - вдъхновение дори и за сина на Новак Джокович

Григор Димитров - вдъхновение дори и за сина на Новак Джокович

Подробности около откраднатия часовник на тенисиста

Като част от партньорството тенисистът ще участва в различни финансови събития, съобразени с календара на ATP. Докато клиентите на Payhawk ще могат да се възползват от подписани от Григор Димтиров тениски, плакати и снимки, а също така и билети за мачове и срещи с най-добрия български тенисист.