Принц Луис отпразнува шестия си рожден ден, а всички работещи членове на кралското семейство правят всичко възможно, за да продължат с обичайните си задължения по най-нормалния начин след диагнозите на крал Чарлз и Кейт Мидълтън.

Мармаладът на Меган Маркъл 2: откъде са ягодите в него

Мармаладът на Меган Маркъл 2: откъде са ягодите в него

И звездите, които подкрепиха начинанието на херцогинята

На този фон плановете за близките месеци на принц Хари и Меган Маркъл звучат повече от грандиозни. Херцогинята вече започна промоутирането на новия си лайфстайл бранд American Riviera Orchard, като разпрати 50 лимитирани бурканчета с мармалад.

Скоро преди това съпрузите бяха обявили, че работят по два нови проекта за Netflix, а сега научаваме, че единият от тях ще е готварско шоу на Меган. Някогашната актриса се готвеше и за нови епизоди от подкаста си Archetypes, за който подписа договор с малката компания Lemonada Media през февруари.

Именно Lemonada Media обаче са решили да стопират за момента работата по Archetypes заради "конфликт в графика". Компанията смята, че излъчването на новите епизоди ще бъде засенчено от останалите проекти на Маркъл, които ще се появят по същото време.

Снимка 653672

Източник: GettyImages

"Новото излъчване на подкаста на Меган Archetypes е преместено за 2025 г.", съобщават Daily Mail. Разбира се, не закъсняха и коментарите по този повод. Според кралския експерт Кинсли Скофилд, забавянето се дължи на това, че доста от знаменитостите, поканени от Меган Маркъл в подкаста, са били заети и тя е останала без събеседници.