Около британското кралско семейство от векове витаят всякакви митове и легенди. В днешни дни неговите членове са много по-близо от всякога както до обикновените хора, така и до звездите. И с последните създават доста интересни спомени. Поредното доказателство са признанията на актрисата Ребел Уилсън.

Как Ребел Уилсън е загубила девствеността си на 35 години

Как Ребел Уилсън е загубила девствеността си на 35 години

Актрисата има послание към младите

В биографичната си книга, която излезе наскоро, тя говори не само за дългогодишната си битка с килограмите, както и за сексуалното насилие от страна на Саша Барън Коен, на което е станала жертва. В нея тя разказва и за едно паметно събитие, без да споменава конкретни имена.

Ребел Уилсън говори за щуро парти с употребата на забранени субстанции и безразборни сексуални контакти. Той е било организирано от милиардер в сферата на технологиите. А тя е получила покана за него в последния момент от своя познат, който е номер 15 или 16 поред за наследяване на престола.

Той й е заявил, че се нуждаят от "още момичета". А когато е пристигнала на мястото, в ранчо в покрайнините на Лос Анджелис, е видяла с очите си как от ръка на ръка се предават хапчета с неизвестен състав. Жени в костюми на русалки в басейна, мъже в нетрезво състояние, яздещи коне... Партито е било наистина "лудо", цитират я от People.

Ребел Уилсън и трудното отслабване - използвала ли е актрисата Оземпик

Оземпик , малки хитрости и големи прозрения - трудното отслабване на Ребел Уилсън

Ценният съвет на актрисата

Ребел Уилсън разказва и че в два часа след полунощ един от присъстващите е започнал да обикаля с огромна табла, пълна с "бонбони". А друг набързо й е разяснил, че те са загрявка за оргиите, които обикновено започват по това време. Тогава тя разбрала накъде отиват нещата и набързо напуснала купона, защото не е искала да участва в подобни изпълнения.