Меган Маркъл може и да е ренегатът на кралското семейство, може и да е загърбила актьорската си кариера в Холивуд, но това не означава, че името й не е свързано с филмови постижения.

Принц Хари и Меган Маркъл на премиерата на “Боб Марли: One Love” в Ямайка

Рядката публична изява на Хари и Меган

Къде се появи двойката

Най-известната продукция с нейно участие - сериалът "Костюмари" (Suits, наличен за стриймване в Netflix) се оказа заглавието с най-много гледани минути за една година в историята на тази статистика въобще.

За 2023 г. "Костюмари" е гледан общо 57.7 милиарда минути според данните на Nielsen, цитирани от Variety. Предишният рекорд се държи от "Офисът" (The Office) с 57.1 милиарда минути гледане, постигнати през 2020 г.

Важно е да се отбележи, че "Костюмари", който има девет сезона, излъчени от 2011 г. до 2019 г., е с обща дължина 83 часа. Докато "Офисът", който също е с девет сезона, излъчени от 2005 г. до 2013 г., е с обща дължина 73 часа, което също оказва влияние върху статистиката.

Какво уточняват още от Variety? Че винаги е по-лесно сериал, който има повече сезони, излъчени преди няколко години, да постигне по-добри резултати от нов - макар и хитов - сериал, който е отскоро достъпен за стриймване.

Защо Меган Маркъл не беше с актьорите от "Костюмари" на Златен глобус 2024

Меган Маркъл - отново пренебрегната

Дори и на наградите Златен глобус

И все пак се чудим дали пък новият успех на "Костюмари" не се дължи и на няколко събития, свързани с Меган Маркъл през 2023 г. - като излизането на документалната поредица на Netflix Harry & Meghan, както и на автобиографията на принц Хари "Резервният"...