Румър Уилис е от известните дами, които сме свикнали винаги да бъдат естествени и откровени, дори по болезнени за тях теми. Например наскоро дъщерята на Брус Уилис си призна, че се срамува от закръглените си форми, които са й останали спомен от бременността. Но дори те не могат да я спрат да се забавлява от сърце.

Деми Мур в компанията на дъщерите си Румър, Скаут и Талула Уилис на афтърпартито на Оскарите

Колко секси са жените от семейството на Брус Уилис

Майка и дъщери излизат на парти

Тя публикува в профила си в Instagram поредица от снимки от семейна ваканция с пясък и море, на която компания й правят нейните сестри Талула и Скаут. И в сряда дамите са решили, че ще се пременят в розови бански. А най-сладкото попълнение към женския им отбор е малката Луета Уилис, която наскоро навърши една година и не остава по-назад от майка си и лелите си.

Румър Уилис позира пред камерата с цял розов бански и без капка грим. Тя публикува и кратко видео, на което я виждаме да танцува предизвикателно в близък план. А една от снимките и кърми дъщеря си без особени притеснения.

Преди дни дъщерята на Брус Уилис сподели още няколко свои снимки по бански от екзотичната семейна ваканция. С тях дойде и посланието, че с голямо любопитство наблюдава как тялото й се променя и след раждането.

"Надявам се да продължа да изпитвам любов към себе си във всичките си форми и размери, за да мога да покажа на дъщеря си как изглежда безусловната любов към себе си и приемане", написа още тя.

Румър Уилис и голите снимки, на които кърми бебето си Луета

Румър Уилис - гола за рождения си ден

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур отпразнува рожден ден

Очевидно Румър Уилис се сблъсква с трудностите, през които преминават по-голяма част от жените след бременността и раждането. И тя отново е готова да назове открито проблемите и да покаже как се справя с тях, за да вдъхне увереност и на другите и да им напомни, че на първо място трябва да обичат и да приемат себе си.