Тази седмица се очертава доста ангажирана за принц Хари и Меган Маркъл. Днес, 14 февруари, се очаква те да пристигнат в Канада по повод подготовката на Invictus Games. Преди ден пък на бял свят се появи съвсем новия сайт на двойката sussex.com.

Принц Хари и Меган Маркъл с нов сайт - какви критики получиха този път

Ново начало за Хари и Меган

Дали този път ще е успешно

Именно на него се появява новината за договора, който Меган е сключил с Lemonada Media - компания за продуциране и разпространяване на подкасти. Сделката включва дистрибутиране на Archetypes - подкастът на Маркъл, който тя създаде със Spotify, както и създаването на чисто нов.

За новия подкаст не се знае друго, освен че негов водещ отново ще е херцогинята на Съсекс. Archetypes обаче определено ще преживее ренесанс, след като беше свален над 10 милиона пъти след излизането си в Spotify и се превърна в най-обичан подкаст в 47 страни по света за август 2022 г.

В официалната информация на новия сайт се припомня, че в Archetypes са гостували Марая Кери, Минди Калинг, Иса Рей, Джамийла Джамил, Парис Хилтън, Серина Уилямс, Кандис Бушнел и много други.

анкета

Смятате ли, че крал Чарлз трябва да се оттегли?

Виж резултати

Не, прекалено скоро беше коронацията 10.1%

Да, ако състоянието му се влоши 47.5%

Нали има кой да го замества, докато се лекува 11.2%

Да закриват цялата монархия 31.2%

Lemonada Media е основана преди пет години от Джесика Кордова Крамър, а най-популярната й продукция е Wiser Than Me на Джулия Драйфъс. "Да можеш да подкрепиш компания, основана от жена, с подкаст с провокиращи мисли и и забавни моменти е фантастичен начин за започване на 2024 г.", цитират Меган Маркъл в Deadline.