Чували сме какви ли не митове и легенди за това как можем да разберем колко надарен е един мъж, преди да сме стигнали до съществената част, за да няма неприятни изненади. Знаем за големината на ръцете, както и на стъпала, но оказва се, има една друга част от мъжкото тяло, която е най-точен издайник за други физиологични дадености.

Химикалите, фталатите и как точно замърсяването на околната среда влияе верху размера на пениса

Намалява или се увеличава размерът на пениса в последните години

Повече невинаги означава повече

Според ново изследване на японски учени, носът всъщност е много по-точен показател за големината на мъжкото достойнство. Те са открили, че мъжете с по-големи носове имат по-големи пениси със средна дължина 13.5 сантиметра.

С това откритие се опровергават твърденията, че по размера на обувките можем да съдим за големината на мъжкото достойнство, пише The Sun.

Снимка 660235

Източник: iStock

Също така се потвърждава, че тези размери са генетично обусловени и мъжете не могат да направят много по въпроса. Те не зависят и от височината, и от теглото на мъжа.

С колко е нараснал средният размер на пениса през последните години

С колко е нараснал средният размер на пениса през последните години

Ерекцията не е това, което беше

А добрата новина, която се доказва и с предишни изследвания, е, че средната големина на пениса в еректирало състояние се е увеличила с 25% в последните 30 години.