Или голям успех, или пълен провал - проектите на принц Хари и Меган Маркъл винаги са в една от двете крайности и задължително дълго коментирани и често критикувани. След като миналата година Spotify прекратиха договора си в бившата кралска двойка и продуцентската им компания Archwell, сега надеждата им остава в Netflix.

Принц Хари и Меган Маркъл продуцират две нови документални поредици за Netflix

Хари и Меган не с един, а с два сериала за Netflix

Няма кой да спре херцозите от плановете им за успех

Заедно със стрийминг платформата херцогът и херцогинята на Съсекс създадоха успешния документален сериал Harry & Meghan, а сега подготвят още две продукции. Затова и отново имат по петите си снимачни екипи, които да запечатат различни активности и да ги представят в най-добрата им светлина - най-вече като успешни, влюбени и помагащи.

В края на миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на поло мач във Флорида, като всичко бе заснето от екипа на Netflix. И докато херцогът взе участие в спортната надпревара с благотворителен характер заедно със своя отбор Sentebale, съпругата му наблюдаваше от трибуните. Компания й правеше нейната близка приятелка Серина Уилямс, която не пропусна възможността двете да се видят и да си поговорят.

Снимка 661160

Източник: GettyImages

След края на срещата пък Меган Маркъл се качи на сцената за награждаването и връчи купата в ръцете не на кого да е, а на принц Хари. Той първоначално остана изненадан, след това към наградата взе и бонус - целувка от любимата жена. Докато някои коментираха колко влюбени са двамата и как се радват да ги видят отново, други пък не скриха мнението си, че поведението им изглежда прекалено режисирано и изкуствено.

На кадри, споделени в социалните мрежи, видяхме и как херцогинята на Съсекс дискретно, но и настоятелно отказва да отстъпи мястото до принц Хари на друга дама, която иска да се снима с него. И явно тя е имала ясна представа как иска да изглежда на камерата и не би позволила някой да я промени, пише Page Six.

Принц Хари, който е и продуцент на поредицата на стрийминг платформата, която ще потопи зрителите дълбоко в света на професионалния поло спорт, следеше отблизо снимачния процес, за да не остане след това недоволен от крайния резултат. Според информация на People, двамата със съпругата му ще имат кратки появявания в поредицата, но няма да бъдат главни действащи лица в нея.

Принц Хари във Великобритания - ще дойде ли с Меган и децата си (и ще се срещне ли с Уилям и Кейт)

Големите въпросителни около посещението на Хари в Лондон

Ще бъде или не Меган с него

Принц Хари и Меган Маркъл обаче бяха център на вниманието и на изискана вечеря, организарана след спортното събитие отново от Sentebale - благотворителната организация на херцога на Съсекс и принца на Лесото. И със сигурност всички са гледали роклята с гол гръб на съпругата му, с която тя за пореден път демонстрира както стила си, така и колко добре изглежда след двете раждания.