Във времената на пандемия от COVID-19, няма незасегната индустрия. И докато някои търпят големи загуби, други се радват на засилен интерес.

Mилионите, поставени под карантина, вдигнаха сериозно трафика на сайтовете със съдържание за възрастни. Преди две седмици Pornhub предложиха един интересен бонус за италианците (едни от най-засегнатите от новия коронавирус по това време) - безплатен Premium абонамент и достъп до цялото си съдържание. По-късно направиха същото и за Франция и Испания.

Тъй като в момента не само италианците, испанците и французите, а населението на почти всяка държава е принудено да си стои вкъщи, от порно сайта решиха да зарадват хората в целия свят, като пуснат цялото си съдържание безплатно.

Коронавирусът, Pornhub и безплатният абонамент за италианците

Подаръкът на Pornhub за италианците

Oтново в десетката

"PornHub призовава хората от целия свят да останат вкъщи, за да се изглади кривата на коронавируса за сметка на самоизолация с безплатен Premium достъп", пише в порно сайта.

Снимка 470121

Източник: GettyImages

Ако искаме да използваме бонуса, който PornHub предлага, трябва да се регистрираме и да заявим, че сме под доброволна карантина за 14 дни или че спазваме хигиена и социална дистанция.

Миналата седмица порно сайтът смени логото си на Stay Home Hub ("Стойте си вкъщи"), а преди ден обяви, че увеличава заплащането на моделите си на 85% от приходите от дадено видео.

Pornhub, коронавирусът, как пандемията се отразява на търсенето на порно и на кое място сме в света по това отношение

Българите и коронавирус порното

Какво се случва, когато затворят палавниците по домовете