Олимпийските игри са едно от най-добрите места, на които целият свят може да научи името ти и да види на какво си способен. Не всеки, стигнал до тях, успява да се прибере с медал, но някои придобиват популярност и по малко по-различни причини. Като например френският атлет Антъни Амирати.

Изгонена или не - секси плувкинята Луана Алонсо, която разваля дисциплината в олимпийското село

Изгонена или не - секси плувкинята Луана Алонсо, която разваля дисциплината в олимпийското село

И как ядоса родната си федерация

Преди дни той участва в състезание по овчарски скок, но остана едва на 12-то място. Всички обаче говореха за представянето му, защото при по-внимателно вглеждане се вижда, че всъщност не успя да прескочи летвата заради мъжкото си достойнство.

Това предизвика редица коментари, най-вече от развълнувани фенки на Амирати. Но провалът му в битката за медали се оказа, че може да му отвори врата към изяви в една доста по-различна и специфична област - порно индустрията.

Снимка 678009

Източник: GettyImages

След като всички се загледаха във физическите му дадености на един определени места, а той не скри разочарованието и от проваления скок на 5.7 метра, френският спортист получи апетитно предложение от сайта за възрастни CamSoda.

Неговият заместник-директор Дарън Паркър лично отправи оферта към 21-годишния французин, с която му предлага възнаграждение от 250 хиляди долара, за да покаже вече прословутото си мъжко достойнство в едночасово живо включване за сайта.

Така с "таланта си под кръста", както го нарича Паркър, Антъни Амирати ще може да припечели доста повече от премията, която Франция би му плати за златен медал от Олимпийските игри - 80 хиляди долара, пояснява TMZ.

Алис Фино - спортистката, която предложи брак след състезание в Париж

Алис Фино - спортистката, която предложи брак след състезание в Париж

Любовта е навсякъде

Атлетът все още не е дал официален отговор на полученото пикантно предложение, но се съмняваме така лесно да замени спорта с порно индустрията. Но пък в нея очевидно доста по-лесно ще пробие, ще се докаже и ще забогатее, без дори да е необходимо да полага толкова физически усилия. Въпрос на избор, както се казва.