Футболните фенове в Катар със сигурност трудно преживяват забраната за консумация на алкохол, но пък може засега могат да се утешават с резултатните мачове, които се получават.

Мондиал 2022, Budweiser и какво ще направи компанията с неизпитите количества бира

Какво ще прави Budweiser с неизпитата бира

Има решение за всеки проблем

Към момента домакините от Катар нямат много поводи за радост, защото загубиха първия си мач на Мондиал 2022 от Еквадор. И резултатът може и да не бе кой знае колко изразителен, но си пролича огромната разлика в класите.

А японските фенове все още очакват техните сънародници да направят дебюта си на световното, но посещават някои от другите мачове. Като например именно откриващия мач на Мондиал 2022. В социалните мрежи пък бяха разпространени видеа, от които разбираме, че японските фенове за пореден път са показали своята класа.

Оказва се, че след края на мача между Катар и Еквадор, когато по-голямата част от феновете са напуснали стадиона, тези на Япония са останали. Но не за да избегнат тълпите от хора, за да помогнат за събирането на оставения отпадък.

Мондиал 2022, братята Азар, Аю, Ернандес и Уилямс и участието им на Световното първенство по футбол в Катар

Братята, които ще играят на Мондиал 2022

И кои братя ще играят за две различни страни

Нещо, което е учудило и хората, отговорни за почистването на стадиона, пише GiveMeSport. В социалните мрежи могат да се видят видеа от дейността на японците, както и въпроси към тях дали го правят, за да печелят симпатии. Но не, не става дума за печелен на симпатии, а за култура и възпитание.