Както е тръгнало и през 2021 г. най-болната и обсъждана тема ще е COVID-19. Или поне за момента. Затова и куп бранодве от всички сфери непрекъснато нагаждат портфолиото си с продукти и аксесоари срещу пандемията.

Ето няколко предложения, които хем са практични, хем стават и за подарък.

Безжично зарядно с UV дезинфектант

Всички знаем, че бактериите много обичат да се застояват по повърхността на мобилните ни устройства. Вместо да ги забърсваме с дезинфектанти, редица компании вече са ни решили проблема.

Компанията Lexon например предлага безжичното зарядно Oblio, което и дезинфектира. За 20-ина минути избива всички вредители.

Мини пречистватели на въздуха

Колкото по-компактни, толкова по-удобни ще стават тепърва и тези устройства.

Ето как от Molekule са помислили и за размера, и за вида на техния малък пречиствател. Неслучайно е попаднал в каталога на Moma Design Store.

Щадящи кожата дезинфектанти

Спиртът унищожава вирусите, но и изсушава кожата на ръцете. Козметичните и фармацевтичните компании вече се надпреварват коя ще пусне възможно най-щадящия вариант, но и в по-така опаковка. Като за подарък.

Crystal Clear на компанията LLIO, да речем, унищожава 99.9% от бактериите, ухае на здравец и сладък портокал, и поддържа кожата мека.

Аксесоари за маски

В случай че държим на по-изчистените варианти предпазни маски, винаги можем да разчупим рутината с някой и друг аксесоар, като верижки, например.

Снимка 514715

Източник: eliou-eliou.com

Намират се с мъниста, перли и прочее. Но по принцип, не е нужно да са създадени специално за маските.

Като златното бижу на ÉLIOU, което по принцип е предназначено за рамките на очилата ни.

Предпазни маски

Дизайнерските маски на Wedel Art Collective на вид не са с нищо по-различни от останалите текстилни варианти, като изключим десена им. Но част от приходите ще отиват за благотворителност, в борбата с вируса.