Според едно от последните проучвания на Vouchercloud, Дания държи първенството в интернет по търсене с ключови думи (в словосъчетание) "секс играчки". Очевидно неслучайно.

Сега датчаните потвърждават не само че търсят въпросното съчетание от думи в Google, а и че предприемат следващата стъпка - като си купуват въпросните секс атрибути. Според Reuters продажбите на секс играчки в Дания са се удвоили, разбира се след като се е наложило хората да си стоят у дома.

По време на периода на изолация трафикът на най-големия сайт за секс играчки Eroti.dk се е утроил, в сравнение със същия период миналата година. Според Матилде Маковски, която е собственик на най-големия специализиран секс магазин в Дания - Sinful, продажбите са се удвоили още през първата седмица на забраната за излизане.

Снимка 474963

Източник: iStock

Матилде Маковски казва, че е щастлива не само защото има повече продажби, а и защото прави добро в тези трудни времена, когато хората се чувстват уязвими. Всеки ден магазинът ѝ изпраща по пощата около 1500 пратки. Те обаче не са само за клиенти от Дания, а и за хора от Норвегия, Швеция и Финландия. 

Никак не е изненадващ фактът, че най-много се търсят секс игри и играчки за двойки, които по време на изолация очевидно се опитват да запълнят свободното време с малко сексуално разнообразие и с някоя нова лудория в спалнята.

Секс съветите, Алекс Файн и връзката между вечерята, секс играчките и добрия секс

5 секс трика, за които не подозираме

Ползвате ли възглавница?