Няма две мнения, че Никол Кидман е жена с безупречен стил. Доказвала го е многократно с различни визии за червен килим, както и с впечатляващата сватбена рокля, в която през 2006 г. каза заветното "да" на половинката си Кийт Ърбан.

Никол Кидман в еротичния трилър Babygirl, в който съблазнява Харис Дикинсън

Никол Кидман в еротичен трилър

Ето какво се знае за Babygirl

Роклята бе дело на Balenciaga, за които актрисата дори дефилира през изминалия юли. И явно оттук нататък на Никол Кидман ѝ предстои дори по-голямо сътрудничество с луксозната марка, тъй като именно тя е новият ѝ посланик.

"Balenciaga бяха с мен в едни от най-запомнящите се събития в живота ми, от сватбата ми до червения килим на Оскарите", споделя актрисата в прессъобщение. В него тя добавя, че освен, че е развълнувана, очаква и с нетърпение "да създадем повече спомени заедно".

И първият такъв запомнящ се момент от сътрудничеството ѝ с марката е вече факт. В събота, 2 декември, Никол Кидман присъства на първото си шоу на Balenciaga като техен посланик. Компанията представи своята колекция есен 2024 г. в Лос Анджелис, а актрисата беше облечена съвсем подобаващо за модното събитие.

Никол Кидман бе изключително стилна в изцяло черната си визия, съставена от палто с акцентно деколте, ръкавици, чанта, слънчеви очила и обувки с висок ток и остър връх.

Актрисата се присъединява като посланик на марката към колежките си Изабел Юпер и Мишел Йео. Риалити звездата Ким Кардашиян също има своя история с Balenciaga и присъства на модното дефиле.

Никол Кидман потвържди за трети сезон на "Големите малки лъжи"

Изненадващо разкритие от Никол Кидман

Определено радостна новина

Със сътрудничеството си с марката, всички нейни посланици ѝ доказват своята подкрепа на фона на нарушения ѝ имидж отпреди година. След две кампании, включващи неподходящи изображения на деца, с които компанията си навлече критики, че сексуализира подрастващи, репутацията ѝ доста пострада. От Balenciaga се извиниха и побързаха да предприемат действия, като премахнаха обезпокоителните реклами от всички свои платформи, припомнят People.