Миналата седмица в Instagram профила си Никол Кидман сподели кадри от Bush Christmas - първия филм, в който се е снимала, когато е била едва на 14 години. От описанието под поста ѝ стана ясно, че е качила откъса по повод предстоящото ѝ отличие от Американския филмов институт (AFI).

Никол Кидман на 14 години - как е изглеждала в първия си филм

Никол Кидман на 14 години - как е изглеждала в първия си филм

Специален повод за един спомен отпреди 40 години

На 27 април, събота, Dolby Theatre в Холивуд, актрисата бе наградена с Life Achievement Award на AFI.

На специално организираната гала Никол Кидман е била придружена от съпруга си Кийт Ърбан и други членове на семейството си. Сред тях са били сестра ѝ Антония Кидман, зет ѝ Крейг Марран и племенницата ѝ Сибела Хоули (17 г.).

Снимка 663018

Източник: GettyImages

Най-изненадващите сред гостите обаче са били дъщерите на актрисата - Съндей Роуз (15 г.) и Фейт Маргарет (13 г.). Въпреки че двете обикновено стоят далеч от светлините на прожекторите, на специалното събитие в чест на майка си те са направили своя дебют на червен килим.

Момичетата са били облечени в рокли на Monique Lhuillier. Докато Съндей е заложила на бяла рокля на цветя без презрамки, то по-малката ѝ сестра Фейт е предпочела рокля в коралово, но отново без презрамки.

Снимка 663017

Източник: GettyImages

Както подобава за звездата на вечерта обаче, Никол Кидман блести най-ярко от всички останали на червения килим. Тя не е изневерила на стила си и е облякла дълга стилна рокля в златно, дело на любимата ѝ дизайнерска къща Balenciaga.

Снимка 663019

Източник: GettyImages

Освен със семейството си актрисата е отпразнувала награждаването и със свои колеги. На събитието са присъствали едни от най-популярните имена в кино индустрия, сред които Морган Фрийман, Зоуи Салдана, Наоми Уотс, Мишел Пфайфър, Майлс Телър, Кели Спери Телър и Джейн Сиймор, пише E! News.

Никол Кидман и Кийт Ърбан - тайната за 17-годишния им брак

Каква е тайната на 17-годишния брак на Никол Кидман и Кийт Ърбан

Откровен съвет от музиканта

Редом до Никол Кидман е била също и колежката ѝ от сериала "Големите малки лъжи" Рийз Уидърспун. И не на последно място по важност - специалната вечер е уважила и Мерил Стрийп, която е връчила наградата на австралийката.