На 25 юни 2006 г. Никол Кидман се омъжва за Кийт Ърбан, след като вече има един провален брак с колегата си Том Круз. Към днешна дата съвместният живот на актрисата и музиканта изглежда, че върви гладко. Двамата живеят в родната за Кидман Австралия, като съвсем съзнателно държат децата си далеч от светлината на прожекторите.

Никол Кидман и децата ѝ от Том Круз и Кийт Ърбан - всичко което знаем, че четиримата ѝ наследника

2 от Том Круз и 2 от Кийт Ърбан - всичко, което знаем за четирите деца на Никол Кидман

И в какви отношения е актрисата с тях

Семейството има две дъщери. По-голямата, Съндей, е родена през 2008 г., а по-малката, Фейт, чрез сурогатна майка през 2010 г.

За разлика от бившия си съпруг Том Круз, който е последовател на сциентологията, Никол Кидман и настоящия ѝ партньор Кийт Ърбан са отгледани като католици и продължават редовно да посещават църква заедно.

Пред Vanity Fair актрисата е споделяла, че баба ѝ е била много ревностна католичка и това ѝ е оказало голямо въздействие. За баща си пък е казвала, че я е учил, че толерантността е най-важното нещо. "И ние така възпитаваме децата си", издава Кидман.

Тя разказва също, че преди да се премести за постоянно в Австралия със съпруга и дъщерите си, ѝ се е налагало често да пътува. Но винаги се е опитвала всички да пътуват заедно. Освен това семейството ѝ има правило, според което момичетата никога не остават сами - или тя, или Кийт, са с тях.

Изключение правят единствено случаите, в които графиците и на двама им са твърде натоварени. Тогава Никол Кидман разчита на помощта на сестра си Антония и майка си Жанел. "Нормално е да се получава така, ставаме като комуна, голямо семейство, в което всички заедно отглеждаме децата", издава още актрисата.

И въпреки че явно се справя с родителските ангажименти, понякога и с помощ, тя не крие, че ѝ е трудно, когато се налага да жертва от времето за децата, за да работи. Преди да замине за снимки обаче Кидман никога не пропуска да каже на дъщерите си, че дори когато е далеч, продължава да ги обича все така силно.

Както Съндей, така и Фейт, със сигурност разбират, че кариерата на майка им също е важна. Самите те дори вече следват нейните стъпки и са били статисти в сериалите "Отмяната" и "Големите малки лъжи" с участието на Никол Кидман, пише Hello.

"Беше полезно за тях. Сега разбират по-добре това, което правя, и се сближихме", споделя актрисата. А интересът на дъщерите ѝ към филмовата индустрия очевидно не е нещо мимолетно.

Никол Кидман и най-малкият член на семейството ѝ

Малката "тайна" любов в живота на Никол Кидман

И какво смята Кийт Ърбан по въпроса

Никол Кидман издава, че Съндей иска да стане режисьор и освен че вече се е научила да монтира, е режисирала исценична постановка. И въпреки че момичето категорично отказва помощ от майка си, Кидман не крие, че се гордее толкова много, че ѝ се иска дори да вика от вълнение.