Преди малко повече от година научихме, че се задава нов сериал с участието на Никол Кидман. Тогава все още не се знаеше много за него, но ето, че сега вече можем да хвърлим поглед към официалния трейлър, а после и да впрегнем търпението си до есента, когато ще можем да го гледаме в Netflix.

Никол Кидман и Лив Шрайбър - перфектната двойка в The Perfect Couple

Още един нов сериал с Никол Кидман

Какво да очакваме от бъдещия сериал на Netflix

Криминалният сериал The Perfect Couple е адаптация на едноименната книга на Елин Хилдербранд, издадена и на български със заглавието "Перфектната двойка".

В главната роля ще видим Никол Кидман като писателката Гриър Гарисън Уинбъри. Нейният съпруг Таг Уинбъри пък ще бъде изигран от Лив Шрайбър. Двамата са привидно перфектно семейство, което живее охолно на малкия остров Нантъкет, Масачузетс. Семейната им идилия обаче е напът да бъде провалена покрай сватбата на сина им Бенджи Уинбъри (Били Хоул). Негова избраница е Амелия Сакс (Ив Хюсън).

Церемонията се очаква да е едно от най-бляскавите събития за семейството, но дълбоко скритите му тайни заплашват да излязат наяве в най-неподходящия момент.

"Ключът към това семейство е просто да останеш в периферията. Където е безопасно", казва Аби Уинбъри (Дакота Фанинг), сестрата на Бенджи, на неговата годеница Амелия.

Но точно преди сватбата на двойката, на плажа изплува тяло. На пръв поглед инцидентът изглежда като случайно удавяне, но в един момент разследването започва да изглежда точно като сюжет от някой от романите на Гриър.

Засега от The Perfect Couple можем да очакваме шест епизода, а в тях участие вземат още актьорите Меган Фахи, Джак Рейнър, Сам Нивола, Миа Айзък, Дона Лин Чамплин и Изабел Аджани.

26 години по-късно - ще се съберат ли отново Сандра Бълок и Никол Кидман за втора част на “Приложна магия”

26 години по-късно - ще се съберат ли отново Сандра Бълок и Никол Кидман за втора част на “Приложна магия”

Сестрите-вещици Оуенс се завръщат към свръхестественото

Режисьор е Сузане Биер, която е работила с Никол Кидман по сериала на Max "Отмяната", както и по филма Bird Box с участието на Сандра Бълок.

The Perfect Couple е в Netflix от 5 септември