Отдавна вече сме свикнали с дръзките и провокативни визии на Ким Кардашиян - все пак, те са нещо като запазената ѝ марка. Явно и тъкмо заради смелия ѝ стил доста жени ѝ подражават. Че дори и холивудски актриси.

Бела Хадид, Джиджи Хадид, дефилето им за Marc Jacobs, на което се появиха сякаш с обръсната коса и вежди и шокираха с извънземни визии

Извънземните визии на Бела и Джиджи Хадид

Сестрите дефилираха почти без коса и вежди

Признаваме, че също харесваме как изглежда Никол Кидман. За своите 55 години тя е в страхотна форма, подбира тоалетите си с вкус, но като че ли напоследък ѝ е залипсвало модно вдъхновение.

Затова вероятно е решила да си "открадне" идея не от кого да е, а именно от Ким Кардашиян. А може би просто наистина много, ама много е харесала нейните слънчеви очила, които на нас обаче, да признаем, ни се струват леко странни. По-точно - доста са нестандартни и затова сме на мнение, че на Ким ѝ отиват повече.

Но има ли значение какво мислим ние по въпроса, щом самата Никол се харесва с тях? Реторичен въпрос. Та, обратно по същество.

Въпросните очила са на марката Balenciaga и стават все по-популярни заради това, че Ким Кардашиян често ги носи. А и самият им модел привлича внимание, несъмнено. Формата им наподобява крила на пеперуда и са изцяло в черно. На лицето бихме казали, че стоят малко като очила на моторист, малко като бална маска, изобщо - ефектни са, откъдето и да ги погледнем.

Най-вероятно и Никол си е паднала по нестандартните Balenciaga очила и си е купила. На излизане от магазин на марката в Париж е била забелязана даже вече да си ги носи.

Бела Хадид и тоалетът, за който комбинира сандали с чорапи

Когато Бела Хадид обуе сандали с чорапи

Дефект или ефект - това е въпросът

Дали пък точно с тях се е появила на модното ревю на марката, което се е провело вчера? Любопитни сме да разберем, но все още информация няма.