Независимо дали присъства на церемония за раздаване на филмови награди, или пък такива за най-добро кънтри изпълнение, Никол Кидман винаги знае как да се справи с червения килим. И да оформи визията си така, че да привлече абсолютно всички погледи към себе си.

Как Никол Кидман и Кийт Ърбан отглеждат децата си

Задкулисният семеен живот на Никол Кидман и Кийт Ърбан

Как двамата отглеждат децата си

И това не учудващо, предвид че Никол е истински ветеран по отношение на светлините на прожекторите и блясъка на светкавиците. И актрисата отново грейна под тях във вечерта на наградите на Асоциацията за кънтри музика, които се състояха на преди два дни в арена "Бриджстоун", Нашвил.

За събитието Кидман умело бе заложила на изчистена, но същевременно и предизвикателна черна рокля. Дрехата, дълга до земята, подчертаваше изящно фигурата на актрисата, дълбокото деколте - раменете ѝ, а неочакваният дълбок разрез смело разкриваше талията ѝ. Нестандартен акцент бе геометричната метална украса, която придържаше горната и долната част на асиметричната рокля.

Завършващ щрих към елегантната и смела визия бяха множеството пръстени и блестящата гривна, както и малката черна чанта. Прическата на звездата бе семпла - костата бе изправена и спусната свободно край тялото, за да фокусира вниманието върху дългите мигли и прасковения руж.

На събитието Кидман бе придружена от съпруга си, Кийт Ърбан, който се бе спрял на небрежно облекло от черни риза и панталон.

Никол Кидман и най-малкият член на семейството ѝ

Малката "тайна" любов в живота на Никол Кидман

И какво смята Кийт Ърбан по въпроса

Всяка година наградите на Асоциацията за кънтри музика отдават признание за изключителни постижения в тази област на музикалната индустрия. Настоящата година отбеляза 57-та церемония, уточнява InStyle.