Остават два епизода до края на втори сезон на "Домът на дракона" (House of the Dragon) и много въпроси, на които очакваме отговори.

В седми епизод на "Домът на дракона" - драмата с драконите и техните ездачи се заплита

В седми епизод на "Домът на дракона" - драмата с драконите и техните ездачи се заплита

Ето какво ни подсказва тийзърът за предпоследния епизод от сезона

Съмняваме се, разбира се, че в последните два епизода ще получим кой знае каква развръзка, просто защото ще има и трети сезон и в него все пак ще трябва да се случва нещо интересно.

Определено обаче няма да откажем още някоя битка с дракони. В последно пуснатия шести епизод имаше една сцена, която накара всички да говорят за нея и то с право, защото бе неочаквана.

Следват сюжетни разкрития (спойлери) за втори сезон на "Домът на дракона", така че който не е гледал епизодите до момента, трябва да спре с четенето тук.

В епизода видяхме как Мисария (Соноя Мизуно) прави всичко по силите си, за да помогне на Ренира (Ема Д'Арси) да запали бунт сред простолюдието в Кралски чертог.

Трудностите на войната и постоянните съмнения в нея, пък накараха Ренира да се сближи наистина много с Мисария. Така и дойде сцената, в която двете се прегърнаха, а секунди след това последва и страстна целувка.

Тя бе прекъсната, разбира се, но ни остави да се чудим как ли ще се развият отношенията между двете. Любопитното е, че Соноя Мизуно твърди, че въпросната целувка не е била по сценарий.

"Не беше написано като целувка. Мисля, че беше написано като... просто остават на дъх разстояние или нещо подобно, а след това каквото и да се случи, се прекъсва", казва актрисата пред TheWrap.

Юън Мичъл, който без пари успя да пробие и стигне до "Домът на дракона"

Юън Мичъл, който без пари успя да пробие и стигне до "Домът на дракона"

Една история, която доказва, че няма невъзможни неща

Оказва се, че идеята все пак да има целувка между двете е била на Ема Д'Арси. "Не мисля, че някоя от тях е била прегръщана така от дълго време, ако не и никога", разяснява още  Соноя Мизуно